Monday, January 2, 2012

bebelan di awal tahun

Susah bebenor aih nak mintak tolong orang kan. Lain yang kita harapkan lain pulak yang timbul. Yang paling sedih, lain yang dirancang, lain pulak yang jadinya. Ya, kita hanya mampu merancang.

T_________T


Bila ingat balik ape yang dah kita korbankan untuk dorang, rase macam nak nangis je. Kita sanggup je buat ape saje asalkan dorang puas hati, asalkan dorang gembira. Dan dah memang jadi style aku sendiri, nak semua pihak puas hati dengan ape yang aku buat.

Tapi, pihak di sana macam tak hargai jeeeeee.





Hmmm...takpe la. Pujuk hati sendiri. Maybe dia bukan dalam kalangan family kita kot. Tu yang susah sikit nak mintak tolong pape.

Ok takpe. Tu orang lain. Orang luar.

Tettttt....

Erkkk....family sendiri pon susah jugak rupanya. Mintak benda yang simple pon takleh nak tolong. Bukan mintak duit beribu ringgit nih!



Abes tu aku nak mintak tolong sape??

T________________________T


Kalo la aku mampu buat semua benda sendiri aku tak mintak tolong korang la! HOHO

Dah stop bebel. Jom sambung berfikir pulak >.<

4 comments:

Farhanim Radziah said...

bebel gapo nih hihi..eh2, xadil ah special entry for fara jah. ore nk ugop T,T

Ieda Sefie said...

opsss ada ore jeles ko? hihi. kasi idea la nak tulis pasal anem gak :)

Farhanim Radziah said...

oh. sedih. sedih. ;p

Ieda Sefie said...

jangan sedih2 my dear :)