Thursday, January 27, 2011

Its 22!

happy birthday to you...happy birthday to you...happy birthday to IEDA...happy birthday to you...

OMG! i got a surprise yesterday! memang superb r dorang nih. hampeh betol. huhu.


ceritanya macam ni.


balik kelas pukul 1.30 tengahari tu, dorang cakap nak masak. eh tetibe rajin pulak dorang ni kan. lepas tu, as, shaz ngan tun xmasuk rumah terus. dorang cakap nak pegi econsave. then tetibe pulak cha cakap gas takde. takleh masak. so end up makan kat luar. saya first siap. pakai cikai2 camtu jela. ni mesti nak lunch kat kedai depan tu je. restoran pura cendana. dorang lak bukan main lagi bersiap. dengan tudung belit bagai. bergaye ngan beg baru pon ade. saya ni just bawak purse and pakai tudung indon tu je. selipar pon pakai selipar jepon je. huhu.


pastu, ingatkan nak berenti je kat kedai depan tu. tapi rupe2nye dorang terus je straight menghala ke meru. sampai2 dah ade kat setia alam. and dorang parking depan pizaa. rupe2nye dorang nak pegi pizza. haiseh.


then berlaku la acara order mengorder. heheh. pastu dorang pon keluarkan la kek. and nyanyi. hehe. after makan2, kitorang pon singgah tesco setia alam jap. ronda2 je tanpa arah tujuan. tapi, at last, semua orang shopping. haha. memang takleh caye la bile pegi mall even tesco pon jadi la kan.


on the way. dalam kereta. terbongkar lah rahsia. sebenarnye gas ade je pon. saje je dorang ni. dah rancang dari awal lagi. saya dah risau dah. dah la tinggal sorang2 nanti sebab xkonfem lagi nak balik bile. tibe2 lak takde gas. beras pon dah habes. haihhh dorang nih!


pape pon time kasih banyak2 kat dorang. kire menjadi jugak la surprise ni kan. and thanks for the cakes, pizza and the present. sayang korang semua. muahhh!















taddaaa....ni la hadiah yang saya dapat :)




thanks guys. love you all very much!




Yours Truly,
Ieda Sefie









2 comments:

Wan Zulqhairi said...

cantek hadiah tu... Happy Birthday ieda...

Ieda Sefie said...

haha...mesti la. tgk sape yg wat. member2 ak yg mmg kreatif n inovatif mcm ak gak...hahaha. btw, tq!