Saturday, December 31, 2011

YEAR END SALE!!!

Assalamualaikum......

Aku nak buat short entry je untuk malam tahun baru ni. Special untuk bisnes aku...hehehe

Ok, since korang tak tau lagi ape jenis bisnes yang aku buat kan. So, layan entri ni sampai abes ye *sorry morry tak sempat nak update status pasal bisnes*

Malam ni special untuk korang semua. Aku bukak sale besar-besaran JUST UNTUK MALAM NI SAHAJA! Sape order malam ni dapat harga runtuh!

Korang boleh check out link-link di bawah ye. Owh ye, sale ni just untuk T-SHIRT MUSLIMAH ZARIYA jeee. Korang boleh tengok mane-mane album Zariya ok!

T-shirt Muslimah Zariya Stock 27 Dec 2011

T-shirt Muslimah Zariya

Happy shopping! :)

p/s: Kalo nak order PM Fida Closet okeh!

2 comments:

Farhanim Radziah said...

la. fida closet tu ieda ko. hihi

Ieda Sefie said...

ye saya la anem...hehe