Thursday, April 28, 2011

tabahlah duhai hati

Di kala kesempitan waktu ni banyak pulak masalah timbul. Masalah tu la, masalah ni la. Hai hati...tabah la dikau ye. Semoga kau dapat bertahan.

Tak tau la camne nak cakap, camne nak describe, camne nak elobrate. Apa yang pasti aku tak reti nak cite kat orang masalah aku sendiri. Kadang-kadang fikir nak je cite kat orang, at least kurang sikit beban yang ditanggungkan. Tapi entah lah. Tak terluah pulak. Speechless. And aku pon tau tau nak cite kat sape. Ade ke orang nak dengar probz aku ni? BFF aku? Erk...aku ade BFF ke? Tak tau la nak cakap...haishhh. Waktu dia susah aku tolong, aku ambik berat, aku ambik tau, aku gatal nak tau. Tapi bila aku susah, ade ke die tanye aku. Ade ke die concern kat aku ni. Tu boleh ke dipanggil BFF even kenal bertahun-tahun, makan tido sekali, membesar sekali???

Besar tak besar masalah aku korang rank sendiri, kalo tiap-tiap hari nangis tak tentu pasal, hilang selera makan sampai berat badan pon turun *minum susu baru naik 1kg* , keje semua tak menjadi, takde mood nak buat pape, and asyik nak tido je.

Haiiii...entahlah.....

Spechless lagi.....


betol ke camni....???

4 comments: